HABER

Ülke Genelinde Yetenek Taraması Başlatılacak Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 17. Engelliler Şurası’nda Paralimpik... Bağcılarlı Basketbolcular 3’te 3 Yaptı Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele veren Bağcılar Belediyesi... Görme Engellilere Betimlemeli Sinema Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nın görme engelli kursiyerleri İstanbul... Hacıbektaşoğlu: “Düğünde Halay Çekenler Boşanmada Şahit... KADEM (Kadın ve Demokrasi Derneği) Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Pınar... Engelli Kursiyerler Fotoğrafçılığın İnceliklerini Öğreniyor Bağcılar’da engelliler için düzenlenen Hayatı Çek Projesi Engelsiz Fotoğraflar... Engelli Kursiyerlere Ağız Ve Diş Bakımı Bağcılar Belediyesi ile Avicenna Sağlık Platformu’nun ortaklaşa düzenlediği... Milli Futbolcu Emre Belözoğlu, Engelli Sporcularla Buluştu Medipol Başakşehirspor’un milli futbolcusu ve kaptanı Emre Belözoğlu, Bağcılar... Engelli Öğrencilerin Karne Sevinci Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda düzenlenen sembolik karne töreninde... Engelli Senem, Dizi Oyuncularıyla Bir Araya Geldi Ünlü dizi oyuncuları Yunus Emre Yıldırımer ile Kenan Çoban, “Şiirlerime Ses Ver,... Mustafa SEVEN'le "Engelsiz Fotoğraflar" Atölyesi Mustafa SEVEN'le "Engelsiz Fotoğraflar" Atölyesi Engelli Kursiyerler Perili Köşk’ü Ziyaret Etti Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri, Çağdaş Sanat Koleksiyonu’nun... Kemerburgazlı Öğrenciler Engelliler Sarayı’nı Gezdi Aralarında Iraklı, Suriyeli ve Faslıların da bulunduğu Kemerburgaz Üniversitesi... ‘’Engelliler Madame Tussauds Müzesi’ni ziyaret etti” Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri, sosyal ziyaret programı... Engelli Kursiyerler Vefa Bozacısı’nı Ziyaret Etti Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri, Yerli Malı Haftası... Bağcılarlı Engelliler Şehitler Tepesi’ni Ziyaret Etti Engellilerin duası şehit polislerle Ülkemizi yasa boğan Beşiktaş’taki patlama... Engelsiz Dünya Ödülleri Sahiplerini Buldu Bağcılar’da “Engelsiz Dünya Kongresi’ kapsamında düzenlenen ‘Engelsiz Dünya... Engelli Olmamak İçin Sigortamız Yok Ana teması engelli savaş mağdurları olan Engelsiz Dünya Kongresi Bağcılar’da... Engelli Kursiyerler Cam Ocağı’nı Ziyaret Etti Engelli Kursiyerler Cam Ocağı’nı Ziyaret Etti Bağcılarlı Engelli Kursiyerler Fuar’a Damgasını Vurdu Bağcılarlı Engelli Kursiyerler Fuar’a Damgasını Vurdu Bağcılarlı Engelliler Başbakan Yıldırım’ı Ziyaret Etti Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte,...