ENGELSİZ HABERLER

Memur Adayı Engellilere Tercih Yardımı EKPSS’den aldığı puanla kamu kurumlarında açılan kadrolara yerleşmek isteyen... Engelliler Sarayı Sayesinde Hayata Dokunmaya Başladı Dokunma duyu organını kullanamadığı için hiçbir yere temas edemeyen otizmli ve... Tiyatrolar kapanınca evini sahneye çevirdi Görme engelli Hamza, evinden online gösteri yapıyor Bağcılar Belediyesi... MasterChef Türkiye Bağcılar’a konuk oldu Şef Danilo: Bağcılar’daki komşuluk Etiler’de yok Türkiye’nin en çok izlenen... Engelliler Sarayı Umut’un Sesi Oldu Altın Kızlara Abur Cubur Yasağı Antalya’da kampa giren Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm takımı... Engelliler Sarayı Yeni Dönem Açılışını Yaptı İlk ders maske, mesafe ve hijyen Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık... Bağcılar’da 25 Engelli İstihdam Edilecek Bağcılar Belediyesi Kariyer Merkezi aracılığıyla 25 engelli, ilçede hizmet veren... Yapamazsın Diyenlere İnat Tek Koluyla Başardı Doğuştan tek kollu olan Esra Özayyıldız (27), “Yapamazsın, edemezsin” diyen... Yeni Normalleşmeyle Birlikte Altın Kızlar Sahaya İndi “Altın kızlar” olarak dünyaya adlarını duyuran Bağcılar Belediyesi Bedensel... Lokman Çağırıcı; Salgında En Çok Engellileri Düşünüyorum Yaptığı hizmetleriyle engellilere olan sevgisi bilinen Bağcılar Belediye Başkanı... Altın Kızlar Evde Spora Devam Ediyor “Altın kızlar” olarak tanınan Bağcılar Belediyesi engelli milli sporcularından... MasterChef Ekin Engellilerle Birlikte Teraryum Yaptı TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasındaki başarılı performansıyla... Alişan Görme Engelli Çocuklar İçin Kitap Okudu Türk müziğinin sevilen isimlerinden Alişan, ziyaret ettiği Bağcılar Belediyesi... Mantar Üretim Atölyesi, Fabrika Gibi Çalışıyor Bağcılarlı engelliler bir ayda 300 kilo mantar üretti Bağcılar Belediyesi... Fenerbahçe Spor Kulübü Bağcılarlı Engellileri Ağırladı Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda eğitim gören 20 kursiyer, Fenerbahçe... Ok Atmaya 1.5 Sene Önce Başlayan Ahmet Avşar İlk... Bağcılar Belediyesi Engelli Okçuluk takımı sporcularından Ahmet Avşar, katıldığı... Engelsiz Üniversite Yeni Sezona Hazır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katılımıyla açılan... “Altın Kız” Hamide, Dubai’de Dünya Üçüncüsü Oldu Dubai’de gerçekleşen Dünya Para Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden... Bağcılar Belediyesi’nden Dev İstihdam Seferberliği Bağcılar Belediyesi, İŞKUR’la ve sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı protokol...