HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bağcılar Belediyesi’ne ‘’... AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından düzenlenen “Engelleri Aşanlar... Görme Engelliler İle Efsanevi Futbolcular Maç Yaptı Bağcılar Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı 8. Uluslararası Barikat Film... Engelliler Podyuma Çıktı 8. Uluslararası Barikat Film Festivali kapsamında engelliler yerli ve yabancı... Engelliler Taksim’de “Farkındalık Yürüyüşü” yaptı 8. Uluslararası Barikat Film Festivali kapsamında Bağcılar Belediyesi Engelliler... 8. Barikat Film Festivali’nin Açılışı Göz Bandı... Türkiye'de Engellilerin sanatla buluştuğu 8. Barikat Film Festivali’nin açılışı... Engelli Aileleri Sıkıntılarını Pilates Topuyla Atıyor Bağcılar’da engelli çocuklarıyla ilgilendiği için hem ruhen hem de bedenen... Suriye Çalıştayı Engelli Mahir’in Gözlerine Umut Oldu Türkiye Beyazay Derneği ve Bağcılar Belediyesi işbirliğinde Suriyeli engellilerin... Gebelikte Sigara Ve Alkol Bebeğin Engelli Olma Riskini... Bağcılar Belediyesi, İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Medipol... Engelli Atletler Maratona Damga Vurdu Vodafone 39. İstanbul Maratonu Engelliler kategorisinde geçen yıl ki sıralama bu... Engelliler Bir Günlüğüne Hababamlı Oldu Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda eğitim gören Pasta Sınıfı öğrencileri,... Engelli Çocukların Hayali Gerçek Oldu Televizyonda izledikleri filmlerden etkilenen engelli öğrenciler,... 16 Yaşında İlk Kez Köpeğe Dokundular Bağcılarlı 16 yaşındaki engelli 20 öğrenci Bağcılar Belediyesi Hayvan Barınma... Engelli Atlet Nurşah Usta Avrupa İkincisi Oldu İtalya’da düzenlenen Avrupa Paralimpik Gençlik Oyunları’nda Türkiye’yi temsil... İletişim Uzmanı Gökhan Yenipazar: “Amadan Uzak Durun... İletişim uzmanı Gökhan Yenipazar, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda... Bağcılarlı Yaşlılara Akıllı Telefon Kullanma Eğitimi Verildi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Bağcılar’da düzenlenen “Gelenekten Geleceğe... 1500 Engelli Kursiyer Yeni Eğitim Dönemine Merhaba Dedi Bağcılar’da 37 farklı branşta 1500 engellinin eğitim gördüğü Engelliler Sarayı... Engelli Çocuklar İtfaiyecilik Haftası’nda Yangın... Bağcılarlı engelliler, İtfaiyecilik Haftası nedeniyle Kocasinan İtfaiye... Görme Engelliler ‘Tablolar Konuşuyor’ Sergisini Gezdi Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda eğitim gören 15 görme engelli kursiyer,... Engelliler Sarayı 2017-2018 Kayıt Dönemi Engelliler Sarayı 2017-2018 Kayıt Dönemi Uluslararası öğrenciler Engelliler Sarayı’na hayran kaldı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Damla Projesi” kapsamında...