HABER

Engelli Dalgıçlar Şehit Polisler Anısına Vatan Dalışı Yaptı Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. Yılı nedeniyle Bağcılar Belediyesi... Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı, Malezya’ya Rol... Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi akademisyenleri, ülkelerinde yapılacak... Bağcılar Belediyesi Sporcuları Antalya’dan 16 Madalyayla... Antalya’da düzenlenen Bedensel Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonası’na katılan... Bağcılar Belediyesi’nin Kekemelik Kursu İsveçli Aileye... Bağcılar Belediyesi tarafından verilen Kekemelik Kursu, İsveç’te yaşayan bir... Türkiye’nin İlk Engelsiz Üniversitesi Bağcılar’da Açıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katılımıyla Türkiye’de... Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Dubai’de Şampiyon Olan Engelli... Dubai’de düzenlenen 11. Fazza Uluslararası Atletizm Şampiyonası’nda Bağcılar... 3 Aylık Eğitimle Kekemelikten Kurtuluyorlar Sosyal hayatta kekemelikleri sebebiyle engel yaşayan 6 ile 60 yaş arasında 250... Engelli Atletler Dubai'deki Şampiyonanın İlk Gününde 2... Dubai’de düzenlenen ve 50 ülkeden 430 sporcunun mücadele ettiği Para Atletizm... Engelli Milli Sporcular Dubai Yolcusu Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm sporcuları, 24-27 Şubat... Milyonluk Takımları Deviren Bağcılar’ın Engelsiz Dev... Türkiye’nin önde gelen ve milyonlarca liralık bütçeleri bulunan Galatasaray ile... Bağcılarlı Engelli Basketçiler, FB’den Sonra GS’yi De... Bağcılarlı Engelli Basketçiler, FB’den Sonra GS’yi De Devirdi: Maçın Skoru:... Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri Görkemli Bir Törenle... Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ve yarım milyonu aşkın oyun... Engelliler Türkiye’nin En İyi Radyocularını Seçiyor Bağcılar Belediyesi tarafından Türkiye’nin en iyi radyo ve radyocularının engelli... Engelliler Sarayı’nda Mehmetçik Kutlu Zafer Rüzgarı Esti Engelliler arasında yapılan “En iyiler” anketinden çıkan Mehmetçik Kutlu Zafer... Engelliler Kendilerini Anlatmak İçin Deklanşöre Bastı “Gülümse çekiyorum” projesi kapsamında üniversite öğrencileri Bağcılar Belediyesi... Görme Engelli Stand Up’çı Güldürürken Düşündürüyor Bağcılar’da yaşayan 25 yaşındaki görme engelli Stand Up’çı Hamza Demir, engelli... Mersin Maratonu’na Bağcılarlı Sporcular Adını Yazdırdı Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm takımı sporcuları, 4.... Boğaziçi Üniversitesi’nden Zübeyde Süpürgeci’ye... Boğaziçi Üniversitesi’nin ‘yılın en’lerini seçtiği Spor Ödülleri Töreni’nde... Engelliler Ve Aileleri İlk Defa Sinemaya Gitti Tedavilerinden ve eğitimlerinden dolayı zamanları olmayan 20 engelli çocuk ile... Bağcılar Belediyesi, Fenerbahçe’ye 13 Sayı Fark Attı Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, 9. haftada karşı...