HABER

Engeliler Saros’ta tüplü sualtı dalışı yaptı Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Türkiye Beyazay Derneği ve... Engelli Sporcu Hamide Kurt Dünya 3’üncüsü oldu Londra'da düzenlenen Dünya Para-Atletizm Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'nda... Engelli Sporcular Avrupa'da Türkiye'yi Temsil Edecek Londra’da düzenlenen World Para Athletics Şampiyonası’na Türkiye Bedensel... Paris’teki Grand Prix’e Engelli Sporcular Damgasını Vurdu Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Grand Prix’e katılan, Türkiye Bedensel... Engelli Fotoğraf Sanatçısı Adayları Tarihi Mekanları... Bağcılar Belediyesi Engelsiz Fotoğraflar Atölyesi kursiyerleri dünyaca ünlü... Bağcılarlı Engelli Sanatçılardan Karma Sergi Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerlerinin fotoğraf, tasarım ve... Bağcılarlı Öğrenciler İstanbul Modern’i Ziyaret Etti Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı öğrencileri ile Ragıp Akın ilkokulu... Engelli Kursiyerler Leziz Yemek Yapmanın İnceliğini Öğrendi Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı Aşçılık Atölyesi kursiyerleri, Aydın... Otizmli Çocuklar Robotik Eğitimle Daha Kolay Öğreniyor Bağcılar Belediyesi ile İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi... Engelli Seçmenler Asansörlü Araçlarla Taşınacak Engellilerin sosyal yaşama katılması için önemli projeleri hizmete sunan Bağcılar... Antalya’daki Şampiyonaya Bağcılarlı Sporcular Damgasını... Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’na Bağcılar Belediyesi Bedensel... Bağcılarlı Atletler Dubai’den Madalyalarla Döndü Bedensel Engelliler Atletizm Milli takımında ülkemizi temsil eden Bağcılar... Engellilerin At Binme Sevinci Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri Bayrampaşa’daki Köyüm At... Engelli Atletler Madalya İçin Yarışacak Bağcılar Belediyesi engelli milli sporcuları 20-23 Mart 2017 tarihleri arasında... Bağcılarlı Engelli Basketbolcular Bu Haftayı Da... Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele veren Bağcılar Belediyesi... Engelliler Sarayı’na Eurecert Erişilebilirlik... Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle... Bağcılarlı Basketçiler Gata’yı 68-56 Yendi Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin başarılı ekiplerinden olan Bağcılar... Bakan Kaya: "Engelliler Sarayı Türkiye Genelinde Hizmete... Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, ziyaret ettiği... Ülke Genelinde Yetenek Taraması Başlatılacak Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 17. Engelliler Şurası’nda Paralimpik... Bağcılarlı Basketbolcular 3’te 3 Yaptı Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele veren Bağcılar Belediyesi...