HABER

Engelli Senem, Dizi Oyuncularıyla Bir Araya Geldi Ünlü dizi oyuncuları Yunus Emre Yıldırımer ile Kenan Çoban, “Şiirlerime Ses Ver,... Mustafa SEVEN'le "Engelsiz Fotoğraflar" Atölyesi Mustafa SEVEN'le "Engelsiz Fotoğraflar" Atölyesi Engelli Kursiyerler Perili Köşk’ü Ziyaret Etti Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri, Çağdaş Sanat Koleksiyonu’nun... Kemerburgazlı Öğrenciler Engelliler Sarayı’nı Gezdi Aralarında Iraklı, Suriyeli ve Faslıların da bulunduğu Kemerburgaz Üniversitesi... ‘’Engelliler Madame Tussauds Müzesi’ni ziyaret etti” Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri, sosyal ziyaret programı... Engelli Kursiyerler Vefa Bozacısı’nı Ziyaret Etti Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri, Yerli Malı Haftası... Bağcılarlı Engelliler Şehitler Tepesi’ni Ziyaret Etti Engellilerin duası şehit polislerle Ülkemizi yasa boğan Beşiktaş’taki patlama... Engelsiz Dünya Ödülleri Sahiplerini Buldu Bağcılar’da “Engelsiz Dünya Kongresi’ kapsamında düzenlenen ‘Engelsiz Dünya... Engelli Olmamak İçin Sigortamız Yok Ana teması engelli savaş mağdurları olan Engelsiz Dünya Kongresi Bağcılar’da... Engelli Kursiyerler Cam Ocağı’nı Ziyaret Etti Engelli Kursiyerler Cam Ocağı’nı Ziyaret Etti Bağcılarlı Engelli Kursiyerler Fuar’a Damgasını Vurdu Bağcılarlı Engelli Kursiyerler Fuar’a Damgasını Vurdu Bağcılarlı Engelliler Başbakan Yıldırım’ı Ziyaret Etti Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte,... Bağcılarlı Engelliler, Yıldız Futbolcularla Serenomiye Çıktı Bağcılar Belediyesi ile Medipol Başakşehir Spor Kulübü, 3 Aralık Dünya Engelliler... Engelliler Yıllarca Ateizme Sürüklendi Bağcılar’da düzenlenen I.Uluslararası Engellilik ve Din Sempozyumu’nda... Ülkemizde 8,5 Milyon Engelli Var Bağcılar’da düzenlenen I.Uluslararası Engellilik ve Din Sempozyumu’nun açılışına... Engellilik ve Din İlişkisi, İlk Kez Uluslararası... Bağcılar Belediyesi ile Diyanet İşleri Başkanlığı’nın işbirliğiyle düzenlenen ‘I.... Bağcılarlı Atletler 38.İstanbul Maratonu’na Damgasını Vurdu “İlk 3’ü Bağcılarlı Atletler Elde Etti” 15 Temmuz Şehitleri için düzenlenen... Engelli Kursiyerler Türk Kızılay’ını Ziyaret Etti Bağcılarlı engelli kursiyerler, her yıl 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında... Dünya Kekemelik Gününde Kekemeler Unutulmadı Bağcılar’da iki dönemdir hizmete sunulan Konuşma Bozuklukları Eğitim Kurslarını... Engelli Atletler Şanlıurfa 5.Yarı Maratonu’na Damgasını... Bağcılar Belediyesi Atletizm Takımı sporcuları 5. Göbektepe Yarı Maratonu’nda...