HABER

Silahlı Saldırıda Omurilik Felci Olan Engelli Murat,... Bağcılar’da 12 yıl önce kimliği belirsiz kişilerin silahı saldırısı sonucunda... Tekerlekli Sandalye Hayallerini Gerçekleştirmesine Engel... Bağcılar’da tekerlekli sandalyeye mahkum kalacağını öğrenince utancından 6 yıl... Akdeniz Oyunları Şampiyonu Zübeyde Süpürgeci Başkan... 18. Akdeniz Oyunları’nda para-atletizm branşında Türkiye’yi temsil eden ve... Milli Atlet Zübeyde Süpürgeci Akdeniz Oyunları’nda Altın... 18. Akdeniz Oyunları’nda para-atletizm branşında Türkiye’yi temsil eden Bağcılar... Engelli Atlet Zübeyde Süpürgeci Akdeniz Oyunları’nda... Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm sporcusu Zübeyde Süpürgeci,... Engelli sporcular İsviçre’den birincilikle döndüler İsviçre’de düzenlenen 2018 Atletizm Grand Prix turnuvasında milli takım adına... Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan Bağcılar... Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen... Resim Yarışmasında Başarılı Olan Engelliler Ödüllendirildi Bağcılar Belediyesi ve Türkiye Beyazay Derneği iş birliğiyle yetenekli... Engelliler Davul Zurnayla Askere Uğurlandı Temsili olarak askerlik yapacak Bağcılarlı 20 engelli asker adayı, Bağcılar... İnternetten Öğrendiği Taktiklerle Engelli Eşini Şampiyon... Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Boccia Takımı’ndan Yahya Gürbüzer, 12... Üniversite Öğrencilerinin Tasarladığı Ürünlere... Engellilerin sosyal yaşam becerilerine katkı sağlamak amacıyla Bağcılar... Bağcılarlı Engelliler Türkiye Boccia Şampiyonası’nda... Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Boccia takımı, Samsun’da düzenlenecek... Engelli Memur Adayları İçin Sınav Öncesi Boğaz Turu... Hafta sonu düzenlenecek Engelli Kamu Personeli Sınavı’na birkaç gün kala Bağcılar... “Bu Tuval Senin” Resim Yarışmasının Sonuçları Belli Oldu Yetenekli engellileri keşfetmek amacıyla Bağcılar Belediyesi ve Türkiye Beyazay... Bağcılar’lı Engelli Basketçiler Antalya’ya Karşı Galip Geldi Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Bağcılar Belediyesi... Bağcılar, Otistik Çocuklar İçin Yürüdü Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Bağcılar Belediyesi tarafından gösteri,... Engelli Resim Yarışmasına Türkiye’nin Dört Bir Yanından... Yetenekli engellileri keşfetmek amacıyla Bağcılar Belediyesi ve Türkiye Beyazay... Engelliler Galatasaray Türk Telekom Stadı’nda VIP... Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda eğitim gören 33 kursiyer, Galatasaray... Emekli Kadın Polis, Doktorların ‘YAŞAYAMAZ’ Dediği... Emekli polis Serpil Atik, doktorların “Fazla yaşamaz. Ne kendini yor ne de... Vali Dağlı’dan Düzce’ye Engelliler Sarayı Müjdesi Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nı gezip...