HABER

Engelliler 6 ayda 2 bin oyuncak tren yapıp sattı Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı Ahşap Oyuncak atölyesi... Engelli Sporcular 8 Yılda 136 Altın Madalya Kazandı Evden çıkamayan engellileri sosyal hayata kazandırmak amacıyla hizmet veren... Bağcılarlı Engelli Atletler 15 Temmuz Yarışına Damga Vurdu Bursa’da düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Kupası Yarışına katılan... Sokakta Yoğurt Kovasıyla Müzik Yapıyordu Engelliler... 5 yaşından beri evde ve sokakta yoğurt kovasıyla müzik yapan 14 yaşındaki Ali... Altın Kızlar Tunus’tan 5 Altın 3 Gümüş Madalyayla Döndü Tunus’taki Grand Prix Şampiyonası’nda Türkiye adına mücadele eden Bağcılar... Bağcılarlı Milli Sporcular İki Kıtada Türkiye Adına... Katıldıkları uluslararası turnuvalarında Türk Bayrağı’nı göndere çektiren... Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler... 2012 yılından bu yana Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler... Bağcılarlı Engelli Sporcular Göbeklitepe Koşusu’nda... Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yılı nedeniyle düzenlenen 8.... Engelli Dalgıçlar Şehit Polisler Anısına Vatan Dalışı Yaptı Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. Yılı nedeniyle Bağcılar Belediyesi... Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı, Malezya’ya Rol... Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi akademisyenleri, ülkelerinde yapılacak... Bağcılar Belediyesi Sporcuları Antalya’dan 16 Madalyayla... Antalya’da düzenlenen Bedensel Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonası’na katılan... Bağcılar Belediyesi’nin Kekemelik Kursu İsveçli Aileye... Bağcılar Belediyesi tarafından verilen Kekemelik Kursu, İsveç’te yaşayan bir... Türkiye’nin İlk Engelsiz Üniversitesi Bağcılar’da Açıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katılımıyla Türkiye’de... Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Dubai’de Şampiyon Olan Engelli... Dubai’de düzenlenen 11. Fazza Uluslararası Atletizm Şampiyonası’nda Bağcılar... 3 Aylık Eğitimle Kekemelikten Kurtuluyorlar Sosyal hayatta kekemelikleri sebebiyle engel yaşayan 6 ile 60 yaş arasında 250... Engelli Atletler Dubai'deki Şampiyonanın İlk Gününde 2... Dubai’de düzenlenen ve 50 ülkeden 430 sporcunun mücadele ettiği Para Atletizm... Engelli Milli Sporcular Dubai Yolcusu Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm sporcuları, 24-27 Şubat... Milyonluk Takımları Deviren Bağcılar’ın Engelsiz Dev... Türkiye’nin önde gelen ve milyonlarca liralık bütçeleri bulunan Galatasaray ile... Bağcılarlı Engelli Basketçiler, FB’den Sonra GS’yi De... Bağcılarlı Engelli Basketçiler, FB’den Sonra GS’yi De Devirdi: Maçın Skoru:... Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri Görkemli Bir Törenle... Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ve yarım milyonu aşkın oyun...