HABER

Engelli Memur Adayları İçin Sınav Öncesi Boğaz Turu... Hafta sonu düzenlenecek Engelli Kamu Personeli Sınavı’na birkaç gün kala Bağcılar... “Bu Tuval Senin” Resim Yarışmasının Sonuçları Belli Oldu Yetenekli engellileri keşfetmek amacıyla Bağcılar Belediyesi ve Türkiye Beyazay... Bağcılar’lı Engelli Basketçiler Antalya’ya Karşı Galip Geldi Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Bağcılar Belediyesi... Bağcılar, Otistik Çocuklar İçin Yürüdü Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Bağcılar Belediyesi tarafından gösteri,... Engelli Resim Yarışmasına Türkiye’nin Dört Bir Yanından... Yetenekli engellileri keşfetmek amacıyla Bağcılar Belediyesi ve Türkiye Beyazay... Engelliler Galatasaray Türk Telekom Stadı’nda VIP... Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda eğitim gören 33 kursiyer, Galatasaray... Emekli Kadın Polis, Doktorların ‘YAŞAYAMAZ’ Dediği... Emekli polis Serpil Atik, doktorların “Fazla yaşamaz. Ne kendini yor ne de... Vali Dağlı’dan Düzce’ye Engelliler Sarayı Müjdesi Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nı gezip... Kurtuluş Savaşı’nın Fenerbahçeli Kahramanları... Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda eğitim gören 25 kursiyer, Fenerbahçe... Emekli Kalemlere Son Dersi Usta Yazarlar Verdi Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği “Emekli Kalemler Öykü Yazarlığı” atölyesinde... Engelliler, Gambiya Cumhurbaşkanı’nın Eşine Ok Atmayı... İstanbul’da bulunan Gambiya Cumhurbaşkanı’nın eşi Fatoumatta Bah Barrow, Bağcılar... Engelli Ressamlar Yeteneklerini Yarıştıracak Engellilerin yeteneklerini keşfetmek amacıyla Bağcılar Belediyesi ve Türkiye... Spastik Engelli Kızı İçin 55 Yaşında Boccia Öğrendi 55 yaşındaki Dilfiraz Gülen, doğuştan spastik engelli olan 28 yaşındaki kızı... Engelli Kartallar Vodafone Park Stadyumu’nu Gezdi Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda eğitim gören 30 kursiyer, Beşiktaş... Engellilerin Erken Gelen Karne Sevinci Türkiye genelinde 18 milyona yakın öğrenci yarın alacağı karnenin heyecanını... Mantar Üreterek Hem Terapi Görüyor Hem De Meslek... Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda mantar üretim eğitimi alan engelliler... “Hayatımı Yazsam Roman Olur” Diyenler İçin Yazarlık Kursu Bağcılar’da “Hayatımı yazsam roman olur” diyen kadınlara bu hayallerini... Müzik Sayesinde Engelleri Aştılar Bağcılar Belediyesi Engellilere Sarayı’nda eğitim gören engellilerden bazıları... Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bağcılar Belediyesi’ne ‘’... AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından düzenlenen “Engelleri Aşanlar... Görme Engelliler İle Efsanevi Futbolcular Maç Yaptı Bağcılar Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı 8. Uluslararası Barikat Film...