ENGELSİZ HABERLER

Erişilebilir Bilim Projesi’nin Tanıtımı, Bakan Mustafa... Bağcılar’da engelli bireyler ile ailelerinin kurs aldığı Feyzullah Kıyıklık... Down Sendromlu Özel Çocuklara Akademik Eğitim Verildi Bağcılar Belediyesi, Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı ve İstanbul Aydın... Ampute Kediler Podyumdan Çevre Mesajı Verdi Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği geri dönüşüm defilesinde atık malzemelerden... Erişilebilir Bilim Projesi Başlıyor Erişilebilir Bilim Projesi Başlıyor Engelliler Polis Oldu Türk Polis Teşkilatı’nın 177. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Bağcılar... Rehabilitasyon Merkezi’nde yangın tatbikatı Bağcılar Belediyesi Başak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen... Engelliler ile Polisler Birlikte Fide Ekimi Yaptı Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nı ziyaret eden... Down Sendromluların Akvaryum Keyfi Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda eğitim gören Down... Engelliler Depreme Hazırlandı Bağcılar Belediyesi tarafından engellilerin deprem sırasında daha bilinçli... Engelliler, En İyi Radyo ve Radyocuları Seçti Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 4'üncü Engelsiz Mikrofon Radyo... Satranç Turnuvası Türkiye Kadınlar İstanbul İl Birinciliği Engelliler için Nostalji Günleri Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen Nostalji Günleri’nde Feyzullah Kıyıklık... Engellilere EKPSS Desteği Bağcılar Belediyesi Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) hazırlanan... Afrika’daki Engelliler İçin Meyve Bahçesi Oluşturuldu Afrika’da yer alan Malavi Cumhuriyeti’ndeki engelli çocuklarla engelli kardeşliği... Görme Engelliler Uçak Kullandı İstanbul İhtisas Serbest Bölgesi’nde eğitmenlerle birlikte kokpite geçen Bağcılar... Canlı Çiçeklerin Tadını Çok Sevdiler Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı kursiyerleri, ünlü pasta... Engelliler Çikolata Yapmayı Öğrendi Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı Aşçılık Sınıfı... Engelliler Başarılarıyla Üniversite Öğrencilerine İlham... Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 20. Engelliler Şurası’nda üniversite... Bağcılarlı Okçular Türkiye 2.’si Oldu Bağcılar Belediyesi Okçuluk Takımı, katıldığı Türkiye Bedensel Engelliler Açık... Engelliler Kar Keyfi Yaşadı Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı, eğitim verdiği...