HABER

Engelli sporcular İsviçre’den birincilikle döndüler İsviçre’de düzenlenen 2018 Atletizm Grand Prix turnuvasında milli takım adına... Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan Bağcılar... Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen... Resim Yarışmasında Başarılı Olan Engelliler Ödüllendirildi Bağcılar Belediyesi ve Türkiye Beyazay Derneği iş birliğiyle yetenekli... Engelliler Davul Zurnayla Askere Uğurlandı Temsili olarak askerlik yapacak Bağcılarlı 20 engelli asker adayı, Bağcılar... İnternetten Öğrendiği Taktiklerle Engelli Eşini Şampiyon... Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Boccia Takımı’ndan Yahya Gürbüzer, 12... Üniversite Öğrencilerinin Tasarladığı Ürünlere... Engellilerin sosyal yaşam becerilerine katkı sağlamak amacıyla Bağcılar... Bağcılarlı Engelliler Türkiye Boccia Şampiyonası’nda... Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Boccia takımı, Samsun’da düzenlenecek... Engelli Memur Adayları İçin Sınav Öncesi Boğaz Turu... Hafta sonu düzenlenecek Engelli Kamu Personeli Sınavı’na birkaç gün kala Bağcılar... “Bu Tuval Senin” Resim Yarışmasının Sonuçları Belli Oldu Yetenekli engellileri keşfetmek amacıyla Bağcılar Belediyesi ve Türkiye Beyazay... Bağcılar’lı Engelli Basketçiler Antalya’ya Karşı Galip Geldi Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Bağcılar Belediyesi... Bağcılar, Otistik Çocuklar İçin Yürüdü Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Bağcılar Belediyesi tarafından gösteri,... Engelli Resim Yarışmasına Türkiye’nin Dört Bir Yanından... Yetenekli engellileri keşfetmek amacıyla Bağcılar Belediyesi ve Türkiye Beyazay... Engelliler Galatasaray Türk Telekom Stadı’nda VIP... Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda eğitim gören 33 kursiyer, Galatasaray... Emekli Kadın Polis, Doktorların ‘YAŞAYAMAZ’ Dediği... Emekli polis Serpil Atik, doktorların “Fazla yaşamaz. Ne kendini yor ne de... Vali Dağlı’dan Düzce’ye Engelliler Sarayı Müjdesi Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nı gezip... Kurtuluş Savaşı’nın Fenerbahçeli Kahramanları... Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda eğitim gören 25 kursiyer, Fenerbahçe... Emekli Kalemlere Son Dersi Usta Yazarlar Verdi Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği “Emekli Kalemler Öykü Yazarlığı” atölyesinde... Engelliler, Gambiya Cumhurbaşkanı’nın Eşine Ok Atmayı... İstanbul’da bulunan Gambiya Cumhurbaşkanı’nın eşi Fatoumatta Bah Barrow, Bağcılar... Engelli Ressamlar Yeteneklerini Yarıştıracak Engellilerin yeteneklerini keşfetmek amacıyla Bağcılar Belediyesi ve Türkiye... Spastik Engelli Kızı İçin 55 Yaşında Boccia Öğrendi 55 yaşındaki Dilfiraz Gülen, doğuştan spastik engelli olan 28 yaşındaki kızı...