ENGELSİZ HABERLER

Engellilerimiz ve Aileleri için Yeni Dönem Kurs... 30 Ağustos Zaferi için asker, polis, engelli ve... 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yılı, Bağcılar Belediyesi tarafından... Mutluluğu Bulduğu Yerde Oğluna Şifa Arıyor Yeliz Yeşilyurttan (30) dünya evine girdiği Bağcılar Belediyesi Feyzullah... Talha Yıldız’ın İkinci Romanı Çıktı: Gece Kanunları Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı kursiyerlerinden Talha... Engellilerin Boncuk Dizme Dersi, Annelere Ek Gelir Oldu Kovid-19 nedeniyle online eğitim verilen Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık... Lokman Çağırıcı, Altın kızları makamında ağırladı Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Polonya’da düzenlenen Para Atletizm... Bağcılarlı Milli Sporcular Avrupa’da Tarih Yazıyor Polonya'da düzenlenen Para Atletizm Avrupa Şampiyonası'na Bağcılar Belediyesi... Engelliler Hayallerini Sergiledi Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Bağcılar Belediyesi Feyzullah... Bağcılarlı Engelliler Polonya’da Türkiye’yi Temsil Edecek Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm sporcuları, 30 Mayıs-6 Haziran... Mavi Beyazlılar 2. Etaptaki Hedefi Liderlik Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 2020-2021 sezonu 2. etap karşılaşmaları... Engelliler Bağcılar’da Tropikal Meyve Yetiştiriyor Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı öğrencileri, aralarında... Ünlüler Engelliler İçin Şiir Okudu Şarkıcı, şair, gazeteci ve oyunculardan oluşan 14 ünlü isim, 10-16 Mayıs... Bağcılarlı Sporcular İtalya’dan Madalyalarla Döndü İtalya'da düzenlenen 2021 Dünya Para Atletizm Grand Prix'sine katılan Bağcılar... Engelliler, Polisler İçin Çaldı, Söyledi Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı kursiyerleri,... Engelli Basketçiler Sahaya İndi Kovid-19 nedeniyle ertelenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin tek... Bağcılar’da Otizm Farkındalık Günü Dolu Dolu Yaşandı Bağcılar Belediyesi ve Türk Kızılay’ı tarafından, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık... Duygularını Renklerle Anlatıyorlar Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda kursiyerler,... Tunus Dünya Para Atletizm Şampiyonları Bağcılar’dan Çıktı Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler takımı sporcuları, Tunus’ta düzenlenen... Bağcılarlı ve Suriyeli Kadınlar Sukulent Atölyesinde Buluştu Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda düzenlenen “Kadın... Bağcılarlı Sporcular Dubai’den 8 Madalyayla Döndü Dubai’de düzenlenen Grand Prix 12. Fazza Uluslararası Atletizm Şampiyonası’ndan...