HABER

Kurtuluş Savaşı’nın Fenerbahçeli Kahramanları... Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda eğitim gören 25 kursiyer, Fenerbahçe... Emekli Kalemlere Son Dersi Usta Yazarlar Verdi Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği “Emekli Kalemler Öykü Yazarlığı” atölyesinde... Engelliler, Gambiya Cumhurbaşkanı’nın Eşine Ok Atmayı... İstanbul’da bulunan Gambiya Cumhurbaşkanı’nın eşi Fatoumatta Bah Barrow, Bağcılar... Engelli Ressamlar Yeteneklerini Yarıştıracak Engellilerin yeteneklerini keşfetmek amacıyla Bağcılar Belediyesi ve Türkiye... Spastik Engelli Kızı İçin 55 Yaşında Boccia Öğrendi 55 yaşındaki Dilfiraz Gülen, doğuştan spastik engelli olan 28 yaşındaki kızı... Engelli Kartallar Vodafone Park Stadyumu’nu Gezdi Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda eğitim gören 30 kursiyer, Beşiktaş... Engellilerin Erken Gelen Karne Sevinci Türkiye genelinde 18 milyona yakın öğrenci yarın alacağı karnenin heyecanını... Mantar Üreterek Hem Terapi Görüyor Hem De Meslek... Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda mantar üretim eğitimi alan engelliler... “Hayatımı Yazsam Roman Olur” Diyenler İçin Yazarlık Kursu Bağcılar’da “Hayatımı yazsam roman olur” diyen kadınlara bu hayallerini... Müzik Sayesinde Engelleri Aştılar Bağcılar Belediyesi Engellilere Sarayı’nda eğitim gören engellilerden bazıları... Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bağcılar Belediyesi’ne ‘’... AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından düzenlenen “Engelleri Aşanlar... Görme Engelliler İle Efsanevi Futbolcular Maç Yaptı Bağcılar Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı 8. Uluslararası Barikat Film... Engelliler Podyuma Çıktı 8. Uluslararası Barikat Film Festivali kapsamında engelliler yerli ve yabancı... Engelliler Taksim’de “Farkındalık Yürüyüşü” yaptı 8. Uluslararası Barikat Film Festivali kapsamında Bağcılar Belediyesi Engelliler... 8. Barikat Film Festivali’nin Açılışı Göz Bandı... Türkiye'de Engellilerin sanatla buluştuğu 8. Barikat Film Festivali’nin açılışı... Engelli Aileleri Sıkıntılarını Pilates Topuyla Atıyor Bağcılar’da engelli çocuklarıyla ilgilendiği için hem ruhen hem de bedenen... Suriye Çalıştayı Engelli Mahir’in Gözlerine Umut Oldu Türkiye Beyazay Derneği ve Bağcılar Belediyesi işbirliğinde Suriyeli engellilerin... Gebelikte Sigara Ve Alkol Bebeğin Engelli Olma Riskini... Bağcılar Belediyesi, İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Medipol... Engelli Atletler Maratona Damga Vurdu Vodafone 39. İstanbul Maratonu Engelliler kategorisinde geçen yıl ki sıralama bu... Engelliler Bir Günlüğüne Hababamlı Oldu Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda eğitim gören Pasta Sınıfı öğrencileri,...