HABER

Ampute Kaptanı Osman Çakmak, Milli Takıma Sert Gönderme... Dünya ikincisi olan Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı kaptanı Osman Çakmak,... Safiye Soyman Engellilerle Düet Yaptı “Sanatçı Gözüyle Engellilik” temalı Bağcılar Belediyesi 18. Engelliler Şurası’na... Engelli Antrenör Elinden Tuttuğu Sporcuyu Şampiyon Yapıyor Eşinin ısrarı sonucu Adana’dan İstanbul’a göç eden engelli sporcu Ömer Cantay... “Bağcılar’da Sıfır Engel” Projesi Ödüle Layık Görüldü Bağcılar Belediyesi’nin hizmete sunduğu ‘Bağcılar’da Sıfır Engel” projesi,... Anneler Görme Engelli Çocukları İçin Kitap Seslendirdi Görme engelli çocuklar için başlatılan “Annem benim için okuyor” projesi... İstanbul Havalimanı Gençlere İstihdam Merkezi Oldu Yılda 200 milyon yolcu taşıma kapasitesine sahip olması beklenen dünyanın en... Burkina Fasolu görme engelli Rouamba, ‘’en Büyük Hayalim... Tedavi edilmek üzere Türkiye’ye getirilen Burkina Fasolu doğuştan görme engelli... Bağcılarlı Engelliler Şaşırtmadı Yine Şampiyon Oldu “Sağlıklı Yarınlara Koş İstanbul” sloganıyla gerçekleştirilen Vodafone 40.... ’’Söz’’ Dizisi Oyuncuları Engelliler Sarayı’nı Ziyaret Etti Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı, “Söz” dizisi oyuncuları Görkem Sevindik ve... Kadınlar Hasta Kayıt, Erkekler Büro Memurluğu İstiyor Bağcılar Belediyesi Kariyer Merkezi ile İŞKUR’un ortaklaşa düzenlediği program... İtfaiye Ekipleri, Görme Engellilere Önemli Uyarılarda... Bağcılarlı 20 engelli, İtfaiyecilik Haftası nedeniyle ziyaret ettikleri Bağcılar... Engelli Basketçiler İzmir’de Kampa Girdi Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig’in... Avrupa Şampiyonu Engelli Futbolcular Başkan Lokman... İsveç’te düzenlenen “İşitme Engelliler U21 Futbol Avrupa Şampiyonası”nda... Mantarla Hem Tedavi Oluyor Hem Meslek Sahibi Oluyorlar Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda mantar üretim eğitimi alan down... Engelliler, SAS Komandolarıyla Zafer Dalışı Yaptı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yılı nedeniyle Bağcılar Belediyesi tarafından... Almanya’dan 7 Madalyayla Dönen Altın Kızlar Coşkuyla... Berlin 2018 Para Atletizm Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa rekoru kırarak şampiyon... Bağcılarlı Sporcular Ülkemize Çifte Bayram Yaşattı Berlin 2018 Para Atletizm Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Bağcılar... Silahlı Saldırıda Omurilik Felci Olan Engelli Murat,... Bağcılar’da 12 yıl önce kimliği belirsiz kişilerin silahı saldırısı sonucunda... Tekerlekli Sandalye Hayallerini Gerçekleştirmesine Engel... Bağcılar’da tekerlekli sandalyeye mahkum kalacağını öğrenince utancından 6 yıl... Akdeniz Oyunları Şampiyonu Zübeyde Süpürgeci Başkan... 18. Akdeniz Oyunları’nda para-atletizm branşında Türkiye’yi temsil eden ve...