HABER

Engelli Atlet Nurşah Usta Avrupa İkincisi Oldu İtalya’da düzenlenen Avrupa Paralimpik Gençlik Oyunları’nda Türkiye’yi temsil... İletişim Uzmanı Gökhan Yenipazar: “Amadan Uzak Durun... İletişim uzmanı Gökhan Yenipazar, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda... Bağcılarlı Yaşlılara Akıllı Telefon Kullanma Eğitimi Verildi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Bağcılar’da düzenlenen “Gelenekten Geleceğe... 1500 Engelli Kursiyer Yeni Eğitim Dönemine Merhaba Dedi Bağcılar’da 37 farklı branşta 1500 engellinin eğitim gördüğü Engelliler Sarayı... Engelli Çocuklar İtfaiyecilik Haftası’nda Yangın... Bağcılarlı engelliler, İtfaiyecilik Haftası nedeniyle Kocasinan İtfaiye... Görme Engelliler ‘Tablolar Konuşuyor’ Sergisini Gezdi Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda eğitim gören 15 görme engelli kursiyer,... Engelliler Sarayı 2017-2018 Kayıt Dönemi Engelliler Sarayı 2017-2018 Kayıt Dönemi Uluslararası öğrenciler Engelliler Sarayı’na hayran kaldı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Damla Projesi” kapsamında... Engeliler Saros’ta tüplü sualtı dalışı yaptı Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Türkiye Beyazay Derneği ve... Engelli Sporcu Hamide Kurt Dünya 3’üncüsü oldu Londra'da düzenlenen Dünya Para-Atletizm Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'nda... Engelli Sporcular Avrupa'da Türkiye'yi Temsil Edecek Londra’da düzenlenen World Para Athletics Şampiyonası’na Türkiye Bedensel... Paris’teki Grand Prix’e Engelli Sporcular Damgasını Vurdu Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Grand Prix’e katılan, Türkiye Bedensel... Engelli Fotoğraf Sanatçısı Adayları Tarihi Mekanları... Bağcılar Belediyesi Engelsiz Fotoğraflar Atölyesi kursiyerleri dünyaca ünlü... Bağcılarlı Engelli Sanatçılardan Karma Sergi Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerlerinin fotoğraf, tasarım ve... Bağcılarlı Öğrenciler İstanbul Modern’i Ziyaret Etti Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı öğrencileri ile Ragıp Akın ilkokulu... Engelli Kursiyerler Leziz Yemek Yapmanın İnceliğini Öğrendi Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı Aşçılık Atölyesi kursiyerleri, Aydın... Otizmli Çocuklar Robotik Eğitimle Daha Kolay Öğreniyor Bağcılar Belediyesi ile İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi... Engelli Seçmenler Asansörlü Araçlarla Taşınacak Engellilerin sosyal yaşama katılması için önemli projeleri hizmete sunan Bağcılar... Antalya’daki Şampiyonaya Bağcılarlı Sporcular Damgasını... Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’na Bağcılar Belediyesi Bedensel... Bağcılarlı Atletler Dubai’den Madalyalarla Döndü Bedensel Engelliler Atletizm Milli takımında ülkemizi temsil eden Bağcılar...