HABER

Milyonluk Takımları Deviren Bağcılar’ın Engelsiz Dev... Türkiye’nin önde gelen ve milyonlarca liralık bütçeleri bulunan Galatasaray ile... Bağcılarlı Engelli Basketçiler, FB’den Sonra GS’yi De... Bağcılarlı Engelli Basketçiler, FB’den Sonra GS’yi De Devirdi: Maçın Skoru:... Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri Görkemli Bir Törenle... Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ve yarım milyonu aşkın oyun... Engelliler Türkiye’nin En İyi Radyocularını Seçiyor Bağcılar Belediyesi tarafından Türkiye’nin en iyi radyo ve radyocularının engelli... Engelliler Sarayı’nda Mehmetçik Kutlu Zafer Rüzgarı Esti Engelliler arasında yapılan “En iyiler” anketinden çıkan Mehmetçik Kutlu Zafer... Engelliler Kendilerini Anlatmak İçin Deklanşöre Bastı “Gülümse çekiyorum” projesi kapsamında üniversite öğrencileri Bağcılar Belediyesi... Görme Engelli Stand Up’çı Güldürürken Düşündürüyor Bağcılar’da yaşayan 25 yaşındaki görme engelli Stand Up’çı Hamza Demir, engelli... Mersin Maratonu’na Bağcılarlı Sporcular Adını Yazdırdı Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm takımı sporcuları, 4.... Boğaziçi Üniversitesi’nden Zübeyde Süpürgeci’ye... Boğaziçi Üniversitesi’nin ‘yılın en’lerini seçtiği Spor Ödülleri Töreni’nde... Engelliler Ve Aileleri İlk Defa Sinemaya Gitti Tedavilerinden ve eğitimlerinden dolayı zamanları olmayan 20 engelli çocuk ile... Bağcılar Belediyesi, Fenerbahçe’ye 13 Sayı Fark Attı Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, 9. haftada karşı... Ampute Kaptanı Osman Çakmak, Milli Takıma Sert Gönderme... Dünya ikincisi olan Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı kaptanı Osman Çakmak,... Safiye Soyman Engellilerle Düet Yaptı “Sanatçı Gözüyle Engellilik” temalı Bağcılar Belediyesi 18. Engelliler Şurası’na... Engelli Antrenör Elinden Tuttuğu Sporcuyu Şampiyon Yapıyor Eşinin ısrarı sonucu Adana’dan İstanbul’a göç eden engelli sporcu Ömer Cantay... “Bağcılar’da Sıfır Engel” Projesi Ödüle Layık Görüldü Bağcılar Belediyesi’nin hizmete sunduğu ‘Bağcılar’da Sıfır Engel” projesi,... Anneler Görme Engelli Çocukları İçin Kitap Seslendirdi Görme engelli çocuklar için başlatılan “Annem benim için okuyor” projesi... İstanbul Havalimanı Gençlere İstihdam Merkezi Oldu Yılda 200 milyon yolcu taşıma kapasitesine sahip olması beklenen dünyanın en... Burkina Fasolu görme engelli Rouamba, ‘’en Büyük Hayalim... Tedavi edilmek üzere Türkiye’ye getirilen Burkina Fasolu doğuştan görme engelli... Bağcılarlı Engelliler Şaşırtmadı Yine Şampiyon Oldu “Sağlıklı Yarınlara Koş İstanbul” sloganıyla gerçekleştirilen Vodafone 40.... ’’Söz’’ Dizisi Oyuncuları Engelliler Sarayı’nı Ziyaret Etti Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı, “Söz” dizisi oyuncuları Görkem Sevindik ve...