HABER

İtfaiye Ekipleri, Görme Engellilere Önemli Uyarılarda... Bağcılarlı 20 engelli, İtfaiyecilik Haftası nedeniyle ziyaret ettikleri Bağcılar... Engelli Basketçiler İzmir’de Kampa Girdi Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig’in... Avrupa Şampiyonu Engelli Futbolcular Başkan Lokman... İsveç’te düzenlenen “İşitme Engelliler U21 Futbol Avrupa Şampiyonası”nda... Mantarla Hem Tedavi Oluyor Hem Meslek Sahibi Oluyorlar Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda mantar üretim eğitimi alan down... Engelliler, SAS Komandolarıyla Zafer Dalışı Yaptı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yılı nedeniyle Bağcılar Belediyesi tarafından... Almanya’dan 7 Madalyayla Dönen Altın Kızlar Coşkuyla... Berlin 2018 Para Atletizm Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa rekoru kırarak şampiyon... Bağcılarlı Sporcular Ülkemize Çifte Bayram Yaşattı Berlin 2018 Para Atletizm Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Bağcılar... Silahlı Saldırıda Omurilik Felci Olan Engelli Murat,... Bağcılar’da 12 yıl önce kimliği belirsiz kişilerin silahı saldırısı sonucunda... Tekerlekli Sandalye Hayallerini Gerçekleştirmesine Engel... Bağcılar’da tekerlekli sandalyeye mahkum kalacağını öğrenince utancından 6 yıl... Akdeniz Oyunları Şampiyonu Zübeyde Süpürgeci Başkan... 18. Akdeniz Oyunları’nda para-atletizm branşında Türkiye’yi temsil eden ve... Milli Atlet Zübeyde Süpürgeci Akdeniz Oyunları’nda Altın... 18. Akdeniz Oyunları’nda para-atletizm branşında Türkiye’yi temsil eden Bağcılar... Engelli Atlet Zübeyde Süpürgeci Akdeniz Oyunları’nda... Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm sporcusu Zübeyde Süpürgeci,... Engelli sporcular İsviçre’den birincilikle döndüler İsviçre’de düzenlenen 2018 Atletizm Grand Prix turnuvasında milli takım adına... Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan Bağcılar... Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen... Resim Yarışmasında Başarılı Olan Engelliler Ödüllendirildi Bağcılar Belediyesi ve Türkiye Beyazay Derneği iş birliğiyle yetenekli... Engelliler Davul Zurnayla Askere Uğurlandı Temsili olarak askerlik yapacak Bağcılarlı 20 engelli asker adayı, Bağcılar... İnternetten Öğrendiği Taktiklerle Engelli Eşini Şampiyon... Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Boccia Takımı’ndan Yahya Gürbüzer, 12... Üniversite Öğrencilerinin Tasarladığı Ürünlere... Engellilerin sosyal yaşam becerilerine katkı sağlamak amacıyla Bağcılar... Bağcılarlı Engelliler Türkiye Boccia Şampiyonası’nda... Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Boccia takımı, Samsun’da düzenlenecek... Engelli Memur Adayları İçin Sınav Öncesi Boğaz Turu... Hafta sonu düzenlenecek Engelli Kamu Personeli Sınavı’na birkaç gün kala Bağcılar...