HABER

Bağcılar’da “Aile Okulu” Açılıyor Bağcılar Belediyesi tarafından hazırlanan “Aile Okulu” projesiyle iletişim... Kreşinde Büyüdüğü Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde... Bağcılar’da annesinin eğitim gördüğü Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür... 50 Bin Adet Çiviyle Esmaül Hüsna’yı Yazdı Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi kursiyerleri, çivi ve... Kadınlar Resimleriyle Baharı Getirdi Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi kursiyerleri, açtıkları... Evdeki Malzemelerle Organik Oyun Hamuru Yapıyorlar Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi Çocuk Gelişimi... Bağcılar’da 'Medeniyet Işığı Türk Kadınları' Tanıtıldı Bağcılar’da düzenlenen 17. Kadınlar Şurası’nda hem güncel hem de sosyal konular... 60 Yaşında Hayalini Gerçekleştirdi Ailevi sebeplerden dolayı gençliğinde kendine zaman ayıramayan 4 torun sahibi... Kent Konseyi’nde Sıfır Atık Ve Geri Dönüşüm İstişare Edildi Bağcılar’ın sorunlarının çözümü ve taleplere yönelik gerekli çalışmaların... Aile Danışmanı Tongar: Eş Seçimi Evliliği Etkiler Bağcılar Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen seminerde kadınlarla bir araya... Kendi Tasarladıkları Kıyafetlere Mankenlik Yaptılar Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi kadın kursiyerlerinin... Kadınlara ev kazalarına karşı ilk yardım eğitimi Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen seminerde Eğitmen Şermin Yüksel,... Çocuklarını Daha İyi Tanımak İçin Kitap Okuyorlar Bağcılarlı ev hanımları iletişim kurmakta zorluk çektikleri çocuklarını daha iyi... Bağcılarlı Kadınlar Ney Sesi İle Huzur Buldu Mevlana Haftası etkinlikleri kapsamında Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür... Engelliler, Tiyatro Oyununda Buluştu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Bağcılar Belediyesi Feyzullah... Kadın Radyocular Kadına Şiddeti Makyajla Anlattılar Bağcılar Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve kadın radyocuların konuk... Teknoloji Başında Geçen Süre Bağımlılığı Artırıyor Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen seminerde kadınlara teknoloji... 72. Uluslararası Şehit ve Devlet Büyükleri Emanetleri... Pandemi Döneminde Ortopedik Problemler Yüzde 70 Arttı Bağcılar Belediyesi’nce düzenlenen programa konuk olan fizyoterapist Samet... Bağcılar’da Hayat Boyu Öğrenme Sergisi Açıldı Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi kursiyerlerinin el emeği... Ev Hanımları Resim Sergisi Açtı Bağcılar’da hiç çizim yapmamış ev hanımları, Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile...