HABER

Bağcılar Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’ne Büyük... Bağcılar’da 35 kursta 5 bin 609 kadının eğitim göreceği Bağcılar Belediyesi Kadın... Emekli Oldu Dikiş Nakış Kursunda Hayallerini Gerçekleştirdi 25 yıl çalıştığı tekstil atölyesinden emekli olan Hacer Maden, kendi modellerini... Bağcılarlı Kadınlar Tığlarıyla Mutluluk Ördüler “Bilge Kadın Platformu” üyesi Bağcılarlı 13 kadın, kendi tığlarıyla ördükleri 20... Bağcılarlı kadınlar stres ve sıkıntılarını Filografi... Bağcılar’da kadınlar can sıkıntılarını ve gündelik hayatın stresini Bağcılar... Kadın Kursiyerler Çeyiz Siparişlerini Yetiştiremiyor Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’ndeki El Sanatları... Bağcılarlı Kadınlar Lösemili Çocuklar İçin Bez Bebek Ördü Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’ndeki örgü kursunda eğitim... Türk Dünyası Kadın Yöneticileri Bağcılar’da Ağırlandı Türk dünyasının 7 ülkesinden gelen 16 yerel yönetici, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü... ‘Vicdan Konvoyu’na Bağcılar’dan 45 Kadın Katıldı Suriye’de 7 yıldır devam eden savaşta hapsedilen ve işkence gören kadınların... Kermeste Toplanan Yardımlar Bangladeş Ve Kenyalılara... Bağcılar Belediyesi Kadın Meclisi tarafından hayırseverlerin de desteği ile... Hocalı Katliamı’nda Hayatını Kaybedenler Tiyatro... Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı Kasabası’nda 26 yıl önce Ermeni... Rabia Laçin: “Evliliğin Gidişatını Ağızdan Çıkan Söz... Psikolog - danışman Rabia Laçin, Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği seminerde... Psikolog Esra Aydın “Toplum Baskısından Dolayı Evlenmeyin” Uzman psikolog ve danışman Esra Aydın, Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen... Psikolog Rabia Laçin “Kadınlara Tavsiyem Hürrem Sultan... Psikolog - yazar Rabia Laçin, Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği seminerde mutlu... Uzmanlar Çocuklara Ders Çalışmayı Sevdirmenin Tüyolarını... Çocuklara dersi sevdirmek için velilerin neler yapabileceği konusunda “Çocuğum... “Bağcılar’da anne çocuk atölyesi başladı” Bağcılar Belediyesi, annelerin çocuklarıyla beraber vakit geçirmesini sağlamak ve... Hülya Koçyiğit Kadına Şiddete Karşı, Dizileri Protesto... Ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit, Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen panelde... Çocuk İstismarına Karşı Kadınlar Eğitildi Bağcılar Belediyesi tarafından çocuk istismarının önüne geçmek ve bu konuda... “Dünden Bugüne Enderun Eğitimi” Bağcılar’da Konuşuldu Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen... Başarılı İş Kadını, Ev Hanımlığından Yöneticiliğe... Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen seminerde iş kadını Elif Adem,... Halepli Zeynep’in Özrü Herkesi Ağlattı Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet...