HABER

Hülya Koçyiğit Kadına Şiddete Karşı, Dizileri Protesto... Ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit, Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen panelde... Çocuk İstismarına Karşı Kadınlar Eğitildi Bağcılar Belediyesi tarafından çocuk istismarının önüne geçmek ve bu konuda... “Dünden Bugüne Enderun Eğitimi” Bağcılar’da Konuşuldu Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen... Başarılı İş Kadını, Ev Hanımlığından Yöneticiliğe... Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen seminerde iş kadını Elif Adem,... Halepli Zeynep’in Özrü Herkesi Ağlattı Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet... Suriyeli ve Türk Kadınlar Yöresel Yemeklerini... Suriyeli mülteci kadınların topluma adapte olması amacıyla Bağcılar Belediyesi... Başkan Çağırıcı: “Kadına Şiddete Karşı Asla İlgisiz... Bağcılar’da 30 farklı branşta 984 kadının eğitim gördüğü Bağcılar Belediyesi... Bağcılar’da Yaşlılar Kansere Karşı Bilgilendirildi Bağcılar Belediyesi tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla düzenlenen... Bağcılar’da Üniversite Tercih Belirleme Günleri’ne Yoğun... Bağcılar’da Lisans Yerleştirme Sınavına giren öğrencilerin doğru tercih... Cebeci: “Hamburger, Pizza Köftemizin, Giresun Pidemizin... Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nin 400 kursiyeri... Kadın Girişimciler Kendi İşyerini Açıyor Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde 50’den fazla branşta... Şehit Sarıkaya’nın Duası Duygulandırdı Bağcılar Belediyesi Kadın Meclisi’nce düzenlenen 21. Yüzyılda Tanklara Karşı... Kadınlara İlk Yardım Eğitimi Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen “İlk... Şerife Boz: “Oğlumu Tankın Üstünde Görünce Ve Selayı... 15 Temmuz gecesinin kadın kahramanlarından olan Şerife Boz, “Oğlum tankın... Kadınlar Subliminal Mesajlar Ve Kadın Kahramanları Konuşacak Bağcılar Belediyesi 14. Kadınlar Şurası’nda kadınların sivil toplum... Maraşlı: “Kalbimizde Kin Bırakmayalım” Bağcılar’da düzenlenen söyleşi programında konuşan Gazeteci-Yazar Sema Maraşlı,... Psikolog Karaköse: “Çocuk Kendini Korumasını Öğrenmeli” Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen söyleşi... Hıçkırığa Boğulan Suriyeli Rami Ali Herkesi Ağlattı Bağcılar’da düzenlenen “Çocuk Olmak Hakkım” konulu panelde konuşan 8 yaşındaki... Çocuk Kitapları Fuarı Bağcılar’da Açıldı Bağcılar’da “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” ve “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları... İbrahim Sadri: “15 Temmuz Sonrası Birbirimize Kenetlendik” Bağcılar’daki Şiir Dinletisi Programı’na katılan Televizyon Programcısı İbrahim...