HABER

Cebeci: “Hamburger, Pizza Köftemizin, Giresun Pidemizin... Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nin 400 kursiyeri... Kadın Girişimciler Kendi İşyerini Açıyor Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde 50’den fazla branşta... Şehit Sarıkaya’nın Duası Duygulandırdı Bağcılar Belediyesi Kadın Meclisi’nce düzenlenen 21. Yüzyılda Tanklara Karşı... Kadınlara İlk Yardım Eğitimi Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen “İlk... Şerife Boz: “Oğlumu Tankın Üstünde Görünce Ve Selayı... 15 Temmuz gecesinin kadın kahramanlarından olan Şerife Boz, “Oğlum tankın... Kadınlar Subliminal Mesajlar Ve Kadın Kahramanları Konuşacak Bağcılar Belediyesi 14. Kadınlar Şurası’nda kadınların sivil toplum... Maraşlı: “Kalbimizde Kin Bırakmayalım” Bağcılar’da düzenlenen söyleşi programında konuşan Gazeteci-Yazar Sema Maraşlı,... Psikolog Karaköse: “Çocuk Kendini Korumasını Öğrenmeli” Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen söyleşi... Hıçkırığa Boğulan Suriyeli Rami Ali Herkesi Ağlattı Bağcılar’da düzenlenen “Çocuk Olmak Hakkım” konulu panelde konuşan 8 yaşındaki... Çocuk Kitapları Fuarı Bağcılar’da Açıldı Bağcılar’da “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” ve “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları... İbrahim Sadri: “15 Temmuz Sonrası Birbirimize Kenetlendik” Bağcılar’daki Şiir Dinletisi Programı’na katılan Televizyon Programcısı İbrahim... Bağcılarlı Kadınlar Meslek Öğrenerek Kendi İşlerini Kuruyor Bağcılar’da İŞKUR ile ortaklaşa düzenlenen meslek edindirme kursları, yeni sezona... 15 Temmuz’dan Etkilenen Kadın Ve Çocuklara Terapi Bağcılar’da 15 Temmuz darbe girişimi sırasında büyük korku yaşayan kadın ve... Öğrenciler Doğru Üniversiteleri Tercih Etti Öğrenciler Doğru Üniversiteleri Tercih Etti 336 Anne “Kep Atarak” Mezuniyetlerini Kutladı 336 Anne “Kep Atarak” Mezuniyetlerini Kutladı Tarihe Yön Veren Kadınlar, Anlatıldı Tarımda Çalışan Kadınların Kayıtları Yok Bağcılarlı Kadınlar ‘Çocuk Gelişimi Sertifikası’ Aldı Doç. Dr. Oğuztürk: “Şiddet Gören Erkek Çocuk Eşine... Peygamber Efendimiz (s.a.v) kadına kişilik kazandırdı Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hülya Terzioğlu, “Peygamber...