HABER

Bağcılarlı Kadınlar Lösemili Çocuklar İçin Bez Bebek Ördü Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’ndeki örgü kursunda eğitim... 2018 Yaz Spor Okulu Branşlara Göre Eğitim Yapılacak Tesisler 2018 Yaz Spor Okulu Branşlara Göre Eğitim Yapılacak Tesisler Türk Dünyası Kadın Yöneticileri Bağcılar’da Ağırlandı Türk dünyasının 7 ülkesinden gelen 16 yerel yönetici, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü... ‘Vicdan Konvoyu’na Bağcılar’dan 45 Kadın Katıldı Suriye’de 7 yıldır devam eden savaşta hapsedilen ve işkence gören kadınların... Kermeste Toplanan Yardımlar Bangladeş Ve Kenyalılara... Bağcılar Belediyesi Kadın Meclisi tarafından hayırseverlerin de desteği ile... Hocalı Katliamı’nda Hayatını Kaybedenler Tiyatro... Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı Kasabası’nda 26 yıl önce Ermeni... Rabia Laçin: “Evliliğin Gidişatını Ağızdan Çıkan Söz... Psikolog - danışman Rabia Laçin, Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği seminerde... Psikolog Esra Aydın “Toplum Baskısından Dolayı Evlenmeyin” Uzman psikolog ve danışman Esra Aydın, Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen... Psikolog Rabia Laçin “Kadınlara Tavsiyem Hürrem Sultan... Psikolog - yazar Rabia Laçin, Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği seminerde mutlu... Uzmanlar Çocuklara Ders Çalışmayı Sevdirmenin Tüyolarını... Çocuklara dersi sevdirmek için velilerin neler yapabileceği konusunda “Çocuğum... “Bağcılar’da anne çocuk atölyesi başladı” Bağcılar Belediyesi, annelerin çocuklarıyla beraber vakit geçirmesini sağlamak ve... Hülya Koçyiğit Kadına Şiddete Karşı, Dizileri Protesto... Ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit, Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen panelde... Çocuk İstismarına Karşı Kadınlar Eğitildi Bağcılar Belediyesi tarafından çocuk istismarının önüne geçmek ve bu konuda... “Dünden Bugüne Enderun Eğitimi” Bağcılar’da Konuşuldu Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen... Başarılı İş Kadını, Ev Hanımlığından Yöneticiliğe... Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen seminerde iş kadını Elif Adem,... Halepli Zeynep’in Özrü Herkesi Ağlattı Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet... Suriyeli ve Türk Kadınlar Yöresel Yemeklerini... Suriyeli mülteci kadınların topluma adapte olması amacıyla Bağcılar Belediyesi... Başkan Çağırıcı: “Kadına Şiddete Karşı Asla İlgisiz... Bağcılar’da 30 farklı branşta 984 kadının eğitim gördüğü Bağcılar Belediyesi... Bağcılar’da Yaşlılar Kansere Karşı Bilgilendirildi Bağcılar Belediyesi tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla düzenlenen... Bağcılar’da Üniversite Tercih Belirleme Günleri’ne Yoğun... Bağcılar’da Lisans Yerleştirme Sınavına giren öğrencilerin doğru tercih...