HABERLER

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin Özel... Bağcılar Koca Ragıp Paşa Okulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, Bağcılar... Cumhurbaşkanı Erdoğan Bağcılar Belediyesi Standını... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı 4. Uluslararası CNR Kitap... Bağcılar’daki Her Evde Saat 20.00’den İtibaren Kitap... Bağcılar Belediyesi’nin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile sosyal ve kültürel... 20’DE 20 KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ Bağcılar’daki her evde saat 20.00’yi gösterdiğinde anne, baba ve çocuklar kitap... Gültürk: “Kütüphanelerimizde Teknolojik İmkanları... Hacettepe Üniversitesi Teknokent-Teknoloji Transfer Merkezi’nce yürütülen “Herkes... Çocuk Kitapları Fuarı Bağcılar’da Açıldı Bağcılar’da “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” ve “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları... Bağcılarlı Öğrenciler A.Hamdi Tanpınar Müze... “Kitapla Buluşma, Yaşamla Tanışma” kulüp çalışmalarına katılan Bağcılarlı... Kütüphane Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor Antalya'da düzenlenen Kapasite Geliştirme Eğitimi: Eğiticilerin Eğitimi... M. Selim Kiraz Kütüphanesi Çalıştay’da Bağcılar’ı Temsil... Kütüphane Arşiv ve Müze Yöneticileri Çalıştay’ı Antalya’nın Kemer ilçesinde... Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi Prestij Kazanıyor Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi Prestij Kazanıyor Bağcılar Kütüphane Ve Arşiv Hizmetiyle Örnek Gösteriliyor Belediyelerin Kütüphane ve Arşiv Hizmetleri Uluslararası Sempozyumu yoğun... Cezaevinde En İyi Dostlarım Kitaplarım Cezaevinde En İyi Dostlarım Kitaplarım Öğrenciler, Masal Kahramanları’nı Canlandırdı Öğrenciler, Masal Kahramanları’nı Canlandırdı Kütüphane Haftası’nda “Çocuklar Sordu Yazarlar Anlattı” Kütüphane Haftası’nda “Çocuklar Sordu Yazarlar Anlattı” Karakoç Şiir Sanatının En Güzel Örneklerini Kaleme Aldı Ünlü Şair ve Mütefekkir Sezai Karakoç, “Sezai Karakoç ve Diriliş Nesli” konulu... Darülaceze’de Şairler Günü Darülaceze’de Şairler Günü Bilge Kadın Platformu üyeleri “FETVA YOKUŞU” kitabını... Prof. Dr. Durali Yılmaz’ın “Fetva Yokuşu” adlı kitabını okuyan Bilge Kadın... Çocukların Ve Gençlerin Her Şeyi Var Ama Huzuru Yok Çocukluğundan bu yana yaşamını anlatarak izleyicileri geçmişe götüren şair Ahmet... Halk Kütüphanesi Her Gün Binlerce Ziyaretçiyi Ağırlıyor Halk Kütüphanesi Her Gün Binlerce Ziyaretçiyi Ağırlıyor Kadınlar Kitap Okuyarak Mutlu Oluyor 50.Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bağcılar Belediyesi Bilge...