HABERLER

2018 Yaz Spor Okulu Branşlara Göre Eğitim Yapılacak Tesisler 2018 Yaz Spor Okulu Branşlara Göre Eğitim Yapılacak Tesisler Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi “Herkes... Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi, Hacettepe... Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, Bağcılar’da... Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, şehadetinin 3. Yılında Bağcılar... Kütüphane Haftası Bağcılar’da Coşkuyla Kutlandı Bu yıl “Yeni Nesil Çocuklar, Yeni Nesil Kütüphaneler” temasıyla kutlanan 54.... Bağcılar Belediyesi Yayınları Rehber Özelliği Taşıyor Bağcılar Belediyesi’nin çıkardığı yayınlar bugün en çok ihtiyaç duyulan ve... Sevgililer Günü Nedeniyle Kütüphaneyi Gül Bahçesine... Bağcılar Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle kitap sevdalılarına... Kütüphanede “Ders Arası Çorba Molası” Bağcılar Belediyesi tarafından Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk... Mehmet Akif’in Başyazarlığını Yaptığı Sebilürreşad’ın... Bağcılar Belediyesi’nin kültür hizmeti olarak yayımladığı, İstiklal Marşı... Bağcılar Belediyesi “Çocuk Kütüphaneleri Çalıştayı”na... Ankara Kızılcahamam’da aralarında Bağcılar Belediyesi’nin de bulunduğu 32 farklı... Bağcılar Belediyesi Kitap Fuarı’nda Kütüphaneleri Tanıttı Bağcılar Belediyesi’nin 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda kurduğu stant... Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi... Bursa’da düzenlenen ve 16 ülkeden 54 oturumcunun iştirak ettiği Kültürel Mirasın... Bir Kitap Okudular Dünyaları Değişti “Bilge Kadın Platformu” kapsamında 15 günde bir toplanan Bağcılarlı ev hanımları,... Herkes İçin Kütüphane Herkes İçin Kütüphane Projesi'nin 2. Değerlendirme Toplantısı belediyelerin... Bağcılarlı “Kitap Kurtları” ödüllendirildi Bağcılar’da düzenlenen ve ana teması "Üçüncü Mekân Kütüphaneler: Yeni Roller ve... Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin Özel... Bağcılar Koca Ragıp Paşa Okulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, Bağcılar... Cumhurbaşkanı Erdoğan Bağcılar Belediyesi Standını... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı 4. Uluslararası CNR Kitap... Bağcılar’daki Her Evde Saat 20.00’den İtibaren Kitap... Bağcılar Belediyesi’nin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile sosyal ve kültürel... 20’DE 20 KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ Bağcılar’daki her evde saat 20.00’yi gösterdiğinde anne, baba ve çocuklar kitap... Gültürk: “Kütüphanelerimizde Teknolojik İmkanları... Hacettepe Üniversitesi Teknokent-Teknoloji Transfer Merkezi’nce yürütülen “Herkes... Çocuk Kitapları Fuarı Bağcılar’da Açıldı Bağcılar’da “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” ve “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları...