HABERLER

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi... Bursa’da düzenlenen ve 16 ülkeden 54 oturumcunun iştirak ettiği Kültürel Mirasın... Bir Kitap Okudular Dünyaları Değişti “Bilge Kadın Platformu” kapsamında 15 günde bir toplanan Bağcılarlı ev hanımları,... Bağcılarlı “Kitap Kurtları” ödüllendirildi Bağcılar’da düzenlenen ve ana teması "Üçüncü Mekân Kütüphaneler: Yeni Roller ve... Cumhurbaşkanı Erdoğan Bağcılar Belediyesi Standını... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı 4. Uluslararası CNR Kitap... Prof. Ağırakça: ”İhvan, İsrail İle Savaşta Başarı... Prof. Ahmet Ağırakça, Hasan El Benna’nın, İngiliz sömürüsüne ve eğitim... FETÖ Bizi İzmir Yamanlar’da Sınavdan Geçirdi FETÖ Bizi İzmir Yamanlar’da Sınavdan Geçirdi Kütüphane Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor Antalya'da düzenlenen Kapasite Geliştirme Eğitimi: Eğiticilerin Eğitimi... M. Selim Kiraz Kütüphanesi Çalıştay’da Bağcılar’ı Temsil... Kütüphane Arşiv ve Müze Yöneticileri Çalıştay’ı Antalya’nın Kemer ilçesinde... Öğrenciler, Masal Kahramanları’nı Canlandırdı Öğrenciler, Masal Kahramanları’nı Canlandırdı Kütüphane Haftası’nda “Çocuklar Sordu Yazarlar Anlattı” Kütüphane Haftası’nda “Çocuklar Sordu Yazarlar Anlattı” Bediüzzaman Gibi Değerlere İhtiyaç Var Bediüzzaman Said-i Nursi, vefatının 56. Yılında Bağcılar Belediyesi tarafından... 28 Şubat Süreci Masaya Yatırıldı Döngeloğlu: “Peygamberimiz (S.A.V) Hiçbir Canlıya Şiddet... Rusya’ya Karşı Uyanma Dönemindeyiz Benna’yı İngilizlerin Mısır’daki İşbirlikçisi Devlet Öldürdü Karakoç Şiir Sanatının En Güzel Örneklerini Kaleme Aldı Ünlü Şair ve Mütefekkir Sezai Karakoç, “Sezai Karakoç ve Diriliş Nesli” konulu... Gökhan ZAN: “Beni Galatasaray’dan Hamza Hoca Gönderdi” Darülaceze’de Şairler Günü Darülaceze’de Şairler Günü Bilge Kadın Platformu üyeleri “FETVA YOKUŞU” kitabını... Prof. Dr. Durali Yılmaz’ın “Fetva Yokuşu” adlı kitabını okuyan Bilge Kadın... Kadınlar Kitap Okuyarak Mutlu Oluyor 50.Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bağcılar Belediyesi Bilge...