03.07.2017 TARİHLİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

BAĞCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ, 4. TOPLANTI YILI

03.07.2017 TARİHLİ OLAĞAN TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİDİR.

KARAR NO 49  Park ve Bahçeler Müdürlüğünün, Yenimahalle’de yeni yapılan parka 15 Temmuz Şehit Ramazan SARIKAYA isminin verilmesi için hazırlamış olduğu ve 5393 sayılı Belediye Kanununun 81. Maddesi gereğince değiştirilmesi için hazırlamış olduğu teklif;  Belediye Meclisinin 6. Seçim dönemi, 4. Toplantı yılı 03.07.2017 tarihli toplantısının 1. Birleşiminde, teklif edildiği şekliyle teklif karar olarak görüşülmesi ve oylanması talep edildikten sonra okutuldu, teklif karar olarak kabulü işaretli oylamaya sunuldu ve oybirliğiyle kabul edildi.

KARAR NO 50 Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün, Mardin ili Nusaybin ilçesine kardeş belediye çerçevesinde gıda ve giyecek yardımı yapılması ile alakalı teklifi; Belediye Meclisinin 6. Seçim dönemi, 4. Toplantı yılı 03.07.2017 tarihli toplantısının 1. Birleşiminde, teklif edildiği şekliyle teklif karar olarak görüşülmesi ve oylanması talep edildikten sonra okutuldu, teklif karar olarak kabulü işaretli oylamaya sunuldu ve oybirliğiyle kabul edildi.

KARAR NO 51 Fen İşleri Müdürlüğünün,  Büyükşehir Belediye Başkanlığından 5.352.112,26 TL hibe yardım alınması ile alakalı teklifi; Belediye Meclisinin 6. Seçim dönemi, 4. Toplantı yılı 03.07.2017 tarihli toplantısının 1. Birleşiminde, teklif edildiği şekliyle teklif karar olarak görüşülmesi ve oylanması talep edildikten sonra okutuldu, teklif karar olarak kabulü işaretli oylamaya sunuldu ve oybirliğiyle kabul edildi.

Oluşturulma Tarihi : 05.07.2017