05.02.2018 TARİHLİ MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

GÜNDEM     :

Açılış ve Yoklama

Teklifler:

1-          İmar ve Şeh. Müd.: Sancaktepe Mahallesinde bulunan  957 no’lu sokağın kapatılması hk.

2-          Mali Hiz. Müd.: Belediye başkanına borçlanma yetkisi verilmesi hk.

3-          Kültür ve Sosyal İşl. Müd.: “Erasmus Staj Hareketliliği Konsorsiyumu” projesi kapsamı için Başkan Yardımcısı Kenan GÜLTÜRK’e temsil, imza ve ilzama yetkisi verilmesi hk.

4-          Kültür ve Sosyal İşl. Müd.: Kazakistan Devletinin Almaata ve Çimkent Şehirleri ile Almanya’nın Hamm şehrlerine 16 Mayıs 14 Haziran 2018 tarihleri arasında “Kültür ve Kardeşlik Günleri” gezisi düzenlenmesi hk.

5-          Plan ve Proje Müd.:  Mahmutbey Mah. 2040 ada, 1 parselde plan tadilatı yapılması hk.

6-          Plan ve Proje Müd.: Mahmutbey Mah. F21c22a2b pafta, 1751 ada, 8 parselde plan tadili hk.

7-          Park ve Bah. Müd.: Bağcılar Geneli Yeşil Alanların Arazözle Sulanması ve Çeşitli Araç kiralama ihale yetkisi talebinin değerlendirilmesi.

8-          Çevre Kor. Ve Kont. Müd.: Bağcılar Geneli Çevre Temizlik Hizmetlerinde kullanılmak Üzere Araç kiralama ihale yetkisi talebinin değerlendirilmesi hk.

Oluşturulma Tarihi : 01.02.2018