BAĞCILAR BELEDİYESİ “LOGO TASARIM YARIŞMASI” DUYURUSU

Belediyemiz tarafından ilçemizle özdeşleşecek, tarihi, kültürel yapısıyla ilişki kuracak, evrensel değere uygun ve akılda kalıcı görsellikte özgün bir logo için düzenlediğimiz “Bağcılar Logosunu Sen Tasarla” isimli yarışma sonuçlandı.

Belediyemizce 6 Ağustos - 16 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenen Logo Tasarım Yarışması’na 1.339 kişi 2.768 logo tasarımıyla katılmıştır. Alanında uzman üye ve akademisyenlerden oluşan Seçici Kurul her bir başarı sınıfı için (1.’lik, 2.’lik, 3.’lük ve mansiyon) temel kriterleri ve bu kriterler için yeterlilik puanları belirlemiştir.

Birinci ve ikincinin seçilemediği yarışmada Samsun’dan katılan Ayşenur SÜNGER, 5000 TL tutarındaki üçüncülük ödülünün; Bursa’dan katılan Serhan AVCU, İstanbul’dan katılan Mustafa ALCAN ve Murat TOKTAŞ da 1000 TL tutarında mansiyon ödüllerinin sahibi oldu.

Yarışmamız için gösterilen yoğun ilgiye, emek veren tüm katılımcılarımıza ve seçici kurul üyelerimize teşekkür ederiz.

KAZANANLAR

Oluşturulma Tarihi : 26.10.2018